پیچ و مهره آژاکس

تولید کننده انواع پیچ و مهره شش گوش ، آلن و استادبولت

پیچ و مهره آژاکس

تولید کننده انواع پیچ و مهره شش گوش ، آلن و استادبولت

اطلاعات تخصصی در دنیای صنایع پیچ و مهره بررسی عملکرد پیچ و مهره های استاندارد در دستگاه های مختلف و مقایسه در جهت ارتقای دانش مهندسین

آخرین مطالب

۵ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

انواع و کاربری آکومولاتور

به گزارش وبسایت آفتاب "آکومولاتور نوعی از قطعات صنعتی از نوع هیدرولیکی پنوماتیکی می باشد. آکومولاتور ها را با نام های متنوع دیگر مانند کپسول نیتروژن و مخزن نیتروژن نیز می شناسند.

آکومولاتور ها دارای نقش دمپر اما از نوع هیدرولیکی و پنوماتیکی هستند. در واقع در داخل ساختمان آکومولاتور نوعی دیافراگم و یا تیوپ که در مورد انواع آکومولاتور ها توضیحات تکمیلی داده می شود قرار دارد. این اجزا دارای انعطاف بالایی هستند و تحت فشار می توانند جمع شوند. در داخل ساختمان آکومولاتور ها از یک طرف نیتروژن به عنوان سیال قابل فشرده سازی و از طرف دیگر روغن که سیالی بدون ویژگی های فشرده سازی است وارد می شود. با ورود روغن در داخل محفظه آکومولاتور و با افزایش فشار روغن دیافراگم و یا تیوپ داخلی آکومولاتور جمع می شود و بدین ترتیب از ترکیدن سیستم لوله و جریان هیدرولیک جلوگیری می کند. آکومولاتور ها در شکل های مختلفی تولید می شوند که مهمترین آنها به قرار زیر هستند.
 
1. آکومولاتور دیافراگمی که دارای دو بخش هستند که بصورت جوشی در بیرون به هم متصل شده و در داخل دارای یک دیافراگم هستند که در یک طرف آن روغن و در طرف دیگر آن گاز نیتروژن پر شده است. آکومولاتور های دیافراگمی اغلب قابل تعمیر نیستند.
 
2. آکومولاتور تیوپی یکی از پر کاربردترین نوع آکومولاتور ها هستند که در داخل محفظه از نوعی تیوپ با انعطاف بالا و مقاومت مناسب در برابر فشار استفاده می کنند. آکومولاتور های تیوپی اغلب قابل تعویض بوده و طی سرویس با تعویض تیوپ داخلی دوباره قابل استفاده هستند. آکومولاتور های تیوپی تا ظرفیت فشاری 1000 بار نیز تولید می شوند.
 
3. آکومولاتور پیستونی نیز دسته دیگری از آکومولاتور ها محسوب می شوند که برای سیالات با ظزفیت های حجمی بالایی تا 2500 لیتر تولید می شوند و دارای کاربری محدودتری نسبت به دیگر انواع آکومولاتور های صنعتی می باشند.
 
انتخاب میان انواع آکومولاتور ها امری کاملا صنعتی بوده و نیاز به تجربه صنعتی و مهندسی بالایی دارد و اغلب با مشاوره متخصصین صورت می پذیرد."
 

مصارف آکومولاتور های پنوماتیکی

 
آکومولاتور ها دارای مصارف عمده ای در صنایع هستند و اغلب بر روی سیستم های هیدرولیک با توجه با عدم قابلیت فشرده سازی مایعات از روغن و آب برای جلوگیری از ترکیدن مسیر جریان هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرند. در زیر به بررسی کاربری های گوناگون آکومولاتور ها و نقش موثری که در کاربری انواع ماشین آلات دارند می پردازیم.
 
1. آکومولاتور جرثقیل که از آکومولاتور ها در وینچ جرثقیل استفاده میشود که اغلب از نوع تیوپی و دیافراگمی آن می باشند. در صورتیکه اختلالی در عملکرد آکومولاتور جرثقیل وجود داشته باشد عملکرد آن دچار اشکال شده و بصورت کلی جرثقیل از کار باز می ایستد. .
 
2. آکومولاتور دستگاه پرس که در دستگاه های پرس مورد استفاده قرار می گیرد از نوع تیوپی و یا دیافراگمی و با برند های مختلفی تولید و عرضه می گردد. گنجایش آکومولاتور پرس بر حسب لیتر بستگی به توان وزنی دستگاه پرس بر حسب تناژ دارد و هر چه قابلیت های پرس بالاتر رود ظرفیت آکومولاتور پرس نیز به همین صورت بالاتر می رود.
 
3. آکومولاتور خط سروو ماشین آلات راهسازی نیز یکی دیگر از انواع پر کاربرد آکومولاتور های صنعتی محسوب می شود. آکومولاتور خط سروو می تواند از انواع آکومولاتور های تیوپی و دیافراگمی تولید شده باشد. بطور کلی از انواع آکومولاتور بر روی بیل های مکانیکی، لودر ها و بلدوزر ها استفاده می شود و نقشی موثر بر عملکرد این ماشین آلات دارند.
 
4. آکومولاتور های بوستر ترمز نیز یکی دیگر از کاربری های خاص آکومولاتور ها محسوب می شود که می تواند بعنوان جایگزینی برای بوستر ترمز ها محسوب گردد و اغلب بر روی برخی ماشین آلات سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.
 

برند های تولید کننده آکومولاتور پنوماتیکی

 
آکومولاتور ها قطعات حساسی هستند و از آنجایی که تحت فشار بالایی کار می کنند استفاده از این قطعات صنعتی می بایست با مشاوره صحیح و علم کامل از سیالات صورت پذیرد. به همین اندازه با توجه به حساسیت بالا برند های تولید کننده آکومولاتور ها نیز می توانند در کاربری و کیفیت این اجزا و ماشین آلات صنعتی نقش داشته باشند. آکومولاتور اولائر فرانسه یکی از پیشگامان و مهمترین و شناخته شده ترین تولیدکنندگان آکومولاتور در دنیا محسوب می شود. آکومولاتور اولائر از نوع دیافراگمی که دقت بالایی در تولید و استفاده از متریال های ویژه هم در تولید کپسول بیرونی که تحت فشار های بسیار بالا قرار می گیرد و بالاخص در مورد آکومولاتور دیافراگمی که بدنه کپسول خارجی آن دو تکه و بصورت جوش خورده می باشد انتخاب می شود. از دیگر بزرگان تولید آکومولاتور در دنیا می توان به برند هایداک اشاره نمود که محصولات خود را اغلب به رنگ مسی به بازار عرضه می کنند. استفاده از آکومولاتور ها با کیفیت های بالا می تواند نقشی موثر بر عملکرد ماشین و افزایش طول عمر دیگر اجزای ماشین آلات صنعتی گردد
 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ شهریور ۰۲ ، ۱۱:۵۰
علیرضا زاهدی

انواع کارتریج بکار رفته در تولید فیلتر هیدرولیک

به نقل از گوهران فیلتر "کارتریج در واقع قلب فیلتر هیدرولیک محسوب می شود که در تماس با جریان روغن هیدرولیک قرار گرفته و وظیفه جذب و حفظ ذرات آلاینده را بر عهده دارد. تولید کنندگان فیلتر هیدرولیک اغلب از دو نوع کارتریج بر حسب میزان فشار جریان هیدرولیک استفاده می کنند که به قرار زیر هستند.

  • :کارتریج فیلتر هیدرولیک پر فشار: در واقع در سیستم های هیدرولیکی پس از اتصال پمپ بالاترین فشار جریان هیدرولیک وجود دارد که با حرکت روغن در مدار هیسدرولیک در تماس با دیگر اجزا افت فشار صورت می پذیرد. اصطکاک لوله هیدرولیک، آکومولاتور، شیر های هیدرولیکی همه و همه به کاهش فشار جریان هیدرولیک کمک می کنند. از این رو کارتریج فیلتر هیدرولیک پر فشار پس از اتصال پمپ اغلب از نوع مش فلزی تولید می شود تا در برابر جریان پر فشار دچار فروپاشی ساختاری نگردد. این مش ها توری های بسیار ریز هستند.
  • فیلتر هیدرولیک کم فشار در کاربری های کم فشار از نوعی فیلتر هیدرولیک که با کارتریج سلولزی تولید شده است استفاده می شود. کارتریج های سلولزی قابلیت جذب آلاینده ها در ابعاد کوچکتری نسبت به کارتریج های مش فلزی را دارند اما در کاربری پر فشار دچار فروپاشی می شوند.

خساسیت سیستم های هیدرولیکی به آلاینده ها بسیار بالاست و از این رو در مسیر جریان روغن هیدرولیک اغلب از چند فیلتر هیدرولیک بصورت ترکیب پر فشار و کم فشار استفاده می شود. در صورت حساسیت کمتر و نیاز به استفاده از یک فیلتر هیدرولیک پیشنهاد به کاربری فیلتر های کارتریج با مش فلزی می باشد."

 

تولید کننده فیلتر های صنعتی کارتریجی

 

فیلتر های صنعتی هم بصورت کارتریج های استوانه ای و هم بصورت پیچی spin-on تولید می شوند. در واقع فیلتر های پیچی نیز از یک قوطی فلزی استفاده می کنند که در داخل آن از یک کارتریج بصورت filter element استفاده شده است. گروه صنعتی گوهران فیلتر تولید کننده فیلتر های صنعتی کارتریجی بصورت استوانه ای می باشد که در اتصالات انواع ماشین های صنعتی بعنوان فیلتر روغن، فیلتر هیدرولیک صنعتی و فیلتر های هوا مورد استفاده قرار می گیرند. البته در زمینه فیلتر های سوخت صنعتی نیز امکان تولید فیلتر های کارتریجی برای تصفیه گازوئیل در دبی های بالای جریان و برای مخازن ذخیره سوخت گازوئیل وجود دارد. این فیلتر ها اغلب در دو متریال مختلف کارتریجی تولید می شوند که به قرار زیر هستند.

  • تولید کننده فیلتر صنعتی با کارتریج سلولزی: یکی از پر کاربرد ترین الیاف بکار رفته در تولید فیلتر صنعتی الیاف سلولزی می باشد. این الیاف طبیعی بوده و دارای قابلیت جذب بالایی از آلاینده های انواع سیال اهم از گاز و مایع می باشد. یکی از فاکتور های کیفی ایده آل الیاف سلولزی در تولید فیلتر صنعتی تراکم ایده آل آنها می باشد که هم به جذب آلاینده ها در سایز های بسیار ریز می انجامد و هم اجازه عبور دبی بالایی از جریان سیال را با ایجاد حداقل افت فشار می دهد.
  • تولید کننده فیلتر کارتریجی با مش فلزی: در برخی از کاربری های صنعتی بالاخص جریاهن های سیال پر فشار و یا با دمای بالا استفاده از فیلتر های صنعتی با مش فلزی ایده آل تر می باشد. گوهران فیلتر تولید کننده فیلتر صنعتی کارتریجی با مش فلزی و پوشش فلزی لانه زنبوری برای کاربری های هیدرولیک و کاربری بعنوان فیلتر روغن و هوای صنعتی می باشد. در واقع در قیاس با الیاف سلولزی فیلتر های صنعتی تولید شده با مش های ریز فلزی هر چند قابلیت جذب آلاینده ها در سطوح ابعادی بالاتری هستند اما تحت فشار جریان هیدرولیک و دمای کاری بالا دچار فروپاشی الیاف نشده و طول عمر کاری بالاتری دارند
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ شهریور ۰۲ ، ۱۱:۴۲
علیرضا زاهدی

تاثیر برند بر کیفیت سیم بکسل

به نقل از رکنا " از سیم بکسل ها در اتصالات کابین آسانسور، در لیفتینگ بار بصورت اسلینگ، در اتصالات جرثقیل های سقفی سیم بکسلی و انواع تاور کرین ها در لیفتینگ بار، در صنایع حفاری و بر روی دکل ها، در اتصالات ماشین های باشگاه های بدنسازی، مرغداری ها و در صنایع گسترده بسیاری استفاده می شود. کاربری گسترده سیم بکسل سبب می شود که این محصول با برند های گسترده ای نیز در دنیا تولید گردد."

به گزارش هاردوایر "مشخصات مکانیکی سیم بکسل ها شامل مجموعه گسترده ای از کمیت های مکانیکی از جمله تنسایل، سختی سطحی، انعطاف، مقاومت حرارتی، مقاومت در برابر خوردگی در تماس با اسید ها و رطوبت و بسیاری از مشخصات دیگر می شود. در انتخاب ساختار خاصی از سیم بکسل عملا قابلیت مقایسه این کمیت ها بین محصولاتی با برند های مختلف به چند دلیل میسر نیست. اولا درک این کمیت ها و مفاهیم نیاز به دانش کاملی از علم مکانیک دارد تا با مفاهیم این کمیت ها تاثیر آنها بر عملکرد سیم بکسل آشنا شویم. ثانیا دسترسی به بروشور هایی که اطلاعات سایز و ساختار سیم بکسل از هر برند را داشته باشد با محدودیت های بسیار بالایی روبرو بوده و حتی برای وارد کنندگان سیم بکسل نیز این دسترسی به سختی میسر می شود. در نهایت توجه به این نکته که برخی از تولید کنندگان سیم بکسل در بروشور های خود به بیان دیمانسیون ها در دستگاه متریک SI بر حسب کیلوگرم-متر و برخی دیگر به بیان دیمانسیون ها در دستگاه آمریکایی فوت-پوند می پردازند که تبدیل این کمیت ها به هم مشکلات دیگری را به همراه می آورد."سیم بکسل فولادی

سیم بکسل گوستاولف آلمان

یکی از برند های شناخته شده و معتبر تولید کننده سیم بکسل در دنیا که به تولید سیم بکسل های آسانسوری شهرت دارد برند گوستاولف آلمان Gustav Wolf می باشد. سیم بکسل آسانسوری گوستاولف نه تنها با ساختار عمومی 8X19 که دیگر تولید کنندگان از آن استفاده می کنند تولید می شود بلکه نمونه ها و ساختار هایی خاص از سیم بکسل آسانسوری که تحت نام PAWO توسط این برند به ثبت رسیده اند را نیز تولید می کند.

سیم بکسل آسانسوری سری PAWO گوستاولف از یک رشته (استرند) میانی بین مغزی و لایه بیرونی استفاده کرده و برای اتصال بر روی آسانسور هایی در ارتفاع بالا و با سرعت بالاتر که پدیده خزش را در سیم بکسل های ساختار معمولی آسانسور به همراه دارد مورد استفاده قرار می گیرند. سیم بکسل آسانسوری گوستاولف سری PAWO F7 با مغزی کنفی و F7S با مغزی فولادی دارای بیشترین میزان کاربری بر روی آسانسور ها می باشد. سیم بکسل آسانسوری گوستاولف بر روی قرقره های مستحکم چوبی با پلاک و سرتیفیکت به بازار عرضه می شود.

سیم بکسل کیس وایر کره

بزرگترین شرکت تولید کننده سیم بکسل در سطح دنیا برند کیس وایر KISWIRE کره می باشد که در واقع بزرگترین شرکت صنایع فولاد کشور کره جنوبی نیز می باشد. سیم بکسل کیس وایر با تنوع بسیار بالایی تولید شده و برای اتصال بر روی انواع ماشین آلات مورد استفاده قرار می گیرد. سیم بکسل نتاب کیس وایر که بر روی تاور کرین ها اتصال پیدا می کند با ساختار های 19X7 , 35X7 در سطح دنیا کاربری بسیار گسترده ای دارد. سیم بکسل نتاب کیس وایر با تنسایل 1770، 1960 و حتی بالاتر تولید شده و علاوه بر بافت های ساده بصورت کامپکن با سطح مقطه مفتول ها به شکل تخت نیز به بازار عرضه می گردد. سیم بکسل کیس وایر در انواع لنگ با خواب مفتول ها بصورت مورب در انواع سیم بکسل حفاری و نتاب که با تنش های سایشی بالایی روبرو هستند نیز عرضه می گردد.

علاوه بر برند های کیس وایر و گوستاولف برند های شناخته شده دیگری نیز در سطح دنیا به تولید سیم بکسل می پردازند که برند کاسار آمریکا، برایدون انگلستان و یوشامارتین هند از شناخته شده ترین آنها به شمار می روند. لازم به ذکر است که تاثیر برند در کیفیت و امنیت سیم بکسل بیشتر در مورد سیم بکسل های فولادی که دارای عملیات پیچیده سخت کاری حرارتی هستند محسوس بوده و تاثیر محدود تری بر روی سیم بکسل های استنلس استیل دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۰۲ ، ۰۸:۵۳
علیرضا زاهدی

تعویض تیوپ آکومولاتور چگونه صورت می پذیرد؟

آکومولاتور یک قطعه صنعتی از نوع هیدرولیکی-پنوماتیکی می باشد که برای جذب روغن در فشار بالا و تزریق روغن در فشار پایین و بالانس نمودن فشار جریان هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرد. آکومولاتور ها در سه نوع پیستونی، دیافراگمی و تیوپی (آکومولاتور بلدری) به بازار عرضه می شوند. آکومولاتور های تیوپی از محبوب ترین نوع آکومولاتور می باشد که در صنایع تزریق پلاستیک، بر روی جرثقیل ها، در قیچی ها و خم کن های صنعتی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

به نقل از هیدرولیک تک "طول عمر مفید آکومولاتورهای تیوپی حدود 13 سال است. این در حالی است که این مدت بسته به تعداد سیکل های کاری میتواند متفاوت باشد. تعویض تیوپ آکومولاتور ها بعد از پایان عمر مفید و ترکیدن تیوپ به سادگی صورت می پذیرد. با توجه به اینکه کپسول و محفظه آکومولاتور معمولا بدون آسیب باقی می ماند با تعویض تیوپ آکومولاتور و با صرف نیمی از هزینه خرید یک آکومولاتور دسته اول می توان کارایی برابری را بدست آورد. تیوپ آکومولاتور از جنس پلیمری و اغلب از ترکیبات پلی یورتان طبیعی با نئوپرین با درصد بالای لاستیک تولید می شود که هم مقاومت مناسبی در برابر فشار در دو سمت گازی و مایع را داشته باشد و هم در برابر واکنش پذیری با روغن هیدرولیک و گاز نیتروژن محفوظ باشد. از مهمترین فاکتور های کیفی در انتخاب و تعویض تیوپ آکومولاتور تیوپی چقرمگی ترکیبات پلیمری بکار گرفته شده در تولید تیوپ آکومولاتور می باشد. هر اندازه چقرمگی تیوپ آکومولاتور بالاتر رود قابلیت انقباض و انبساط آن طی سیکل های کاری مختلف افزایش پیدا می کند که سبب افزایش طول عمر آکومولاتور می گردد. انتخاب ضخامت تیوپ در تعویض تیوپ آکومولاتور به کاربری و دماس سیال بستگی دارد. بالا رفتن دمای سیال نیاز به تیوپ هایی با ضخامت بالاتر را بوجود می آورد."

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۰۲ ، ۱۲:۱۵
علیرضا زاهدی

مشاروه رایگان اجاره دیزل ژنراتور

به گزارش جماران "دیزل ژنراتورها در پروژه های معدنی، ساختمانی، راهسازی و پروژه های عمرانی و صنعتی به منظور تولید برق مورد استفاده قرار می گیرند. دیزل ژنراتور ها از یک موتور دیزلی با سوخت گازوئیل برای تبدیل انرژی فسیلی به انرژی جنبشی دورانی و انتقال آن توسط یک شافت دوار به دینام (آلترناتور) استفاده می کنند. دیزل ژنراتور ها اغلب بر حسب آمپراژ تولیدی، ولتاژ و یا کاوا KVA مقایسه شده و مورد خرید و اجاره قرار می گیرند. در بازار ایران دیزل ژنراتور ها از 3 الی 3000 کاوا KVA با برند هایی چون کومنز Cumkins, کاترپیلار CAT و یا هیوندا HYUNDAI یافت می شوند."

به نقل از حامیان ژنراتور "جهت اجاره دیزل ژنراتور شما نیاز به ارائه چک و سفته و ضمانت نیستید. قرارداد اجاره دیزل ژنراتور تنها با شرکت ها مانند شرکت های معدنی و راهسازی بسته می شود و مخاطب ما فردی با سمت مشخص در شرکت می باشد که برای خدمات و سرویس و دریافت اطلاعات و مکاتبات لازم در دسترس باشد است. اجاره دیزل ژنراتور با توجه به این نکته که هزینه های مرتبز با حمل و نقل دستگاه و همچنین آمد و شد به منظور بررسی، مونیتور کردن و سرویس دستگاه از جانب ما می باشد در فواصل محدودی از بیس یا انبار ما میسر می باشد. هزینه های مربوط به اجاره دیزل ژنراتور بصورت پیش پرداخت ماهیانه دریافت می شود بدین معنا که هزینه کارکرد ماه اول در ابتدا و هر ماه به همین شکل دریافت می شود. این هزینه تا اندازه زیادی تابع کاوا یا توان مصرفی دیزل ژنراتور بوده و به نوع دیزل ژنراتور ساده و یا سایلنت و همچنین شرایط کاری نیز بستگی دارد. اجاره دیزل ژنراتور برای مدت بسیار کوتاه مثلا 1 ماه تنها برای دستگاه هایی با کاوا بالا مانند دستگاه های بالای 300 کاوا میسر می باشد که با توجه به هزینه های مرتبط با حمل و نقل توجیه اقتصادی دارند."

ndcg Ckvhj,v

مشخصات فنی لازم جهت اجاره دیزل ژنراتور

مشخصات فنی دیزل ژنراتور ها بسیار گسترده می باشد که بخشی از آن مربوط به موتور دیزلی و بخشی دیگر مربوط به آلترناتور می باشد. جهت اجاره دیزل ژنراتور ها برخی از مشخصات فنی چه به لحاظ عمنلکرد ژنراتور و چه به لحاظ هزینه های بوجود آمده دارای اهمیت بالاتری هستند که در زیر به مهمترین آنها می پردازیم.

  • کاوای KVA دیزل ژنراتور: یکی از مهمترین فاکتور ها در اجاره دیزل ژنراتور کاوا می باشد که تابع حجم و توان موتور دیزلی و ضریب قدرت آلترناتور می باشد. به منظور بالا بردن کاوا KVA یا کیلو ولت آمپر از موتور های دیزلی با توان و گشتاور خروجی بالاتر مانند موتور کومنز و کاترپیلار، ولوو پنتا و یا دویتس استفاده می شود. برند و کیفیت تولید آلترناتور نیز نقشی اساسی در کاوا ژنراتور داشته و اغلب از برند هایی چون Stamford انگلستان استفاده می شود.
  • ولتاژ خروجی دیزل ژنراتور: اغلب ژنراتور ها برای تولید برق سه فاز با ولتاژ بالا تا 460 ولت مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از فاکتور های فنی مهم در اجاره دیزل ژنراتور ها قابلیت ژنراتور در تحویل ولتاژ با حداقل نوسانات است.
  • آمپراژ دیزل ژنراتور: آمپر یا جریان خروجی که یکی از مهمترین فاکتور های عملکرد دیزل ژنراتور ها محسوب می شود در واقع نقشی تعیین کننده در تعداد دستگاه هایی دارد که از برق خروجی ژنراتور استفاده می کنند.
  • مصرف گازوئیل دیزل ژنراتور: یکی از مهمترین فاکتور های تاثیر گذار بر هزینه های مصرفی ژنراتور ها میزان سوخت و گازوئیل مصرفی می باشد که در واحد ساعت مشخص می شود. هر اندازه توان و کاوای دیزل ژنراتور بالاتر باشد از موتور هایی با حجم بالاتر استفاده کرده و مصرف گازوئیل بالایی نیز دارد. اغلب مصرف گازوئیل را در یه بازه عملکرد ژنراتور یعنی توان 50%، توان 75% و توان 100% می سنجند. یک دیزل ژنراتور 500 کاوا در توان حداکثر میزان 100 لیتر گازوئیل را در ساعت می سوزاند.

بدیهی است که مشخصات فنی دیزل ژنراتور ها فراتر از موارد یاد شده در بالا بوده و مواردی مانند مدل موتور، توان موتور بر حسب اسب بخار، حجم موتور دیزل، تعداد و چیدمان سیلندر ها، سیستم خنک کننده، سیستم تنفس، نوع گاورنر ژنراتور، نسبت تراکم، نوع تزریق سوخت، حجم مخزن آب، حجم مخزن روغن و دور موتور از دیگر فاکتور های مهم در عملکرد دیزل ژنراتور ها محسوب می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ شهریور ۰۲ ، ۱۳:۰۳
علیرضا زاهدی