پیچ و مهره آژاکس

تولید کننده انواع پیچ و مهره شش گوش ، آلن و استادبولت

پیچ و مهره آژاکس

تولید کننده انواع پیچ و مهره شش گوش ، آلن و استادبولت

اطلاعات تخصصی در دنیای صنایع پیچ و مهره بررسی عملکرد پیچ و مهره های استاندارد در دستگاه های مختلف و مقایسه در جهت ارتقای دانش مهندسین

آخرین مطالب

۳ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

مشخصات فنی گیربکس SEW آلمان

محصولات برند SEW آلمان محدود به گیربکس ها نبوده و در زیر مجموعه های مختلف شامل گیربکس، الکتروموتور، گیرموتور (اسمبلی گیربکس و موتور الکتریکی)، تجهیزات مکاترونیک، مبدل های غیر متمرکز، مبدل های سروو و انواع اینورتر دسته بندی می شوند. با این وجود الکتروموتور و گیربکس SEW به سبب حضور مستمر در بازار های جهانی به مدت 70 سال بر روی بسیاری از ماشین آلات صنعتی بصورت OE آستفاده می شوند که مشخصات مکانیکی این گیربکس ها در بالا بصورت جز به جز و در پایین بصورت تیتر وار بیان می گردد.

قیمت الکتروگیربکس ها تابع فاکتور های بسیار متنوعی می باشد. از نوع و دقت تولید گیربکس ها گرفته تا مشخصات فنی شامل گشتاور خروجی، توان، راندمان، نوع و کیفیت یاتاقان برینگ ها، نوع گوپلینگ و شافت اتصالی گیربکس هالو شافت و ... می توانند از فاکتور های تاثیر گذار بر قیمت فروش گیربکس ها باشند. گیربکس هایی با دقت بالاتر مانند گیربکس خورشیدی  که از اجزای بیشتری نیز تشکیل می شوند اغلب قیمتی بالاتر از گیربکس های حلزونی دارند.

گیربکس 2 و 3 طبقه SEW سری R

طیف کامل گیربکس های هلیکال SEW راه حلی بهینه اندازه و قدرت را برای کاهش سرعت دورانی موتور و افزایش گشتاور ارائه می دهد و برای اپراتورهایی که مشکل «نگه‌داری وزن» دارند، گیربکس‌های چند مرحله‌ای (2 و 3 طبقه) مشخصات مکانیکی خاصی را ارائه می‌کنند. به لطف طراحی آلومینیومی ریخته‌گری شده، مدل‌های R07، R17 و R27 دارای هوزینگ و بدنه سبک وزن بسیار کارآمد هستند – ایده‌آل برای درایوهای ماهواره‌ای و برای استفاده در ماشین آلات سبک گیربکس هلیکال سری R از برند SEW با راندمان بالا و حجم محدودی که اشغال می کند انتخاب مناسبی می باشد. حداکثر سرعت شافت ورودی به خروجی 289.74، حداکثر گشتاور خروجی 18000 و حداکثر توان الکتروموتور اتصالی 160 کیلو وات می باشد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۰۲ ، ۱۷:۰۲
علیرضا زاهدی

پمپ اسید چیست و چه مشخصاتی دارد؟

به نقل از نانوتجارت پیرامون پمپ اسید میخوانیم "پمپ اسید Acid pump که تحت نام پمپ شیمیایی Chemical pump نیز شناخته می شود یک ماشین مکانیکی برای به گردش در آوردن سیالات اسیدی با خورندگی نسبتا بالا در لوله ها می باشد. از پمپ اسید برای انتقال اسید های خوراکی در صنایع غذایی و دارویی و همچنین در برخی کاربری ها مانند کارخانجات قند و شکر از پمپ اسید برای شستشوی خطوط لوله که در اثر جمع شدن قند و شکر دچار گرفتگی Clogging می شود استفاده می شود. در اغلب کاربری ها پمپ اسید یا از نوع سانتریفیوژ (گریز از مرکز) و یا از نوع پمپ های دیافراگمی مورد استفاده قرار می گیرند هر چند بصورت خاص نمونه هایی از پمپ اسید از نوع پیستونی نیز در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجایی که اسید ها سرعت اکسیداسیون را به شدت بالا می برند در تولید پمپ اسید اغلب از متریال هایی استفاده می شود که حداقل فرایند را با اسید داشته باشند. کیفیت و نوع متریال با میزان خورندگی اسید مطابقت دارد چرا که ترکیبات شیمیایی بکار رفته در تولید پمپ اسید در تماس با اسید های رقیق تر و یا با قابلیت خورندگی کمتر با پیچیدگی کمتری روبرو خواهد بود."

مشخصات مکانیکی پمپ اسید

پمپ های اسید دارای درایو هایی از نوع مغناطیسی با میزان نشتی حداقلی هستند. در اغلب پمپ های اسید از سیل شفت استفاده نشده و نیروی محرکه برای ایجاد گردش پروانه توسط یک درایو مغناطیسی تامین می شود. از آهنرباهایی با قدرت بالا در چیدمان درایو مغناطیسی پمپ اسید استفاده می شود که بازده مکانیکی بالایی را با لغزش صفر فراهم می کند. یکی از مواد پر کاربرد در اجزای پمپ اسید مواد پلیمری هستند چرا که مواد پلیمری حداقل واکنش شیمیایی را در تماس با اسید بوجود می آورند. این مواد پلیمری هم در تولید پمپ اسید از نوع پروانه ای و هم از نوع دیافراگمی بکار گرفته می شوند. اغلب نمونه های پمپ اسید بصورت بدون سیل و آب بند با اجزای داخلی از جنس پلی پروپیلن PP و دارای بوش هایی از جنس تفلون کربن و در مواردی از جنس میکا هستند. انتخاب متریال و نوع پمپ اسید علاوه بر نوع اسید تابع دمای کاری، هد و دبی جریان خروجی مورد نظر نیز خواهد بود. در توضیح مشخصات فنی پمپ اسید اشاره به این نکته که پمپ اسید در واقع یک دسته مشخص از الکتروپمپ ها نبوده بلکه تنها اشاره به قابلیت برخی انواع پمپ در انتقال اسید ها دارد. البته به جز اسید برخی انواع باز ها، نمک ها و حلال ها نیز با قابلیت خورندگی بالایی در ترکیبات فلزی همراه هستند که در انتقال این سری از مواد نیز می بایست از پمپ اسید یا پمپ مواد استفاده نمود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۰۲ ، ۱۶:۵۷
علیرضا زاهدی

کاربری سیم بکسل روکش دار

به گزارش جوان انلاین "سیم بکسل های روکش دار در واقع نمونه های ساده سیم بکسل فولادی هستند که توسط روکش پلاستیکی PVC پلی ونیل کلرید پوشانیده شده اند. مغزی فولادی سیم بکسل های روکش دار می تواند 7X7، 6X19+IWRC , 7X19 باشد. در سایز های کوچکتر و کاربری های عمومی تر از ساختار 7X7 در مغزی سیم بکسل های روکش دار استفاده می شود. سیم بکسل روکش دار را اغلب با دو کد شماره بر واحد میلیمتر مانند 4 - 6 یا چهار به شش که عدد اول معرف قطر سیم بکسل فولادی در مغزی و عدد دوم معرف قطر بیرونی سیم بکسل روکش دار پس از افزودن روکش می باشد استفاده می کنند. سیم بکسل روکش دار با روکش هایی به رنگ های مختلف مانند شیشه ای، سفید، مشکی، قرمز، آبی و سبز عرضه می شود که رنگ روکش پلاستیکی سیم بکسل تاثیری در کیفیت و ماندگاری آن ندارد. بر خلاف آنچه گاهی برخی از افزار تصور می کنند سیم بکسل روکش دار به هیچ وجه ضد زنگ نبوده و مغزی فولادی آن با آبکاری گالوانیزه مانند سیم بکسل های عمومی بدون روکش پوشانیده شده است. بلکه هدف از روکش دار کردن سیم بکسل های فولادی برای برخی از کاربری ها مانند استفاده در باشگاه های ورزشی برای اتصالات وزنه در واقع جلوگیری از تماس مستقیم سطح سیم بکسل با سطوح حساس تر مانند پوست و حرکت روان تر، سایش کمتر سیم بکسل می باشد.

 

سیم بکسل فولادی گالوانیزه سرد

بخش عمده ای از سیم بکسل های موجود در بازار به رنگ نقره ای براق می باشند که این سیم بکسل ها بصورت گالوانیزه سرد عرضه شده اند. انواع سیم بکسل آسانسوری، سیم بکسل نتاب تاور کرین ها، سیم بکسل حفاری و جرثقیل، سیم بکسل کلایمری، سیم بکسل های روکش دار و سیم بکسل 6X37 فولادی که برای لیفتینگ بصورت اسلینگ سیم بکسل بکار گرفته می شوند تمام به رنگ نقره ای براق پوشانیده شده طی فرایند آبکاری گالوانیزه سرد با عنصر فلزی روی یا زینگ که با نشان شیمیایی Zn شناخته می شود پوشانیده شده اند. آبکاری سطحی گالوانیزه از زنگ زدگی مفتول های سیم بکسل در تماس با آب و رطوبت تا اندازه زیادی جلوگیری می کند. سیم بکسل های گالوانیزه سرد در مقایسه با سیم بکسل های سیاه روغن اندود بدون آبکاری دارای عمر بالاتری در برابر تجزیه کننده های محیطی داشته و عمر کمتری نسبت به سیم بکسل گالوانیزه گرم دارند. دمای تقریبی فرایند آبکاری گالوانیزه سرد سیم بکسل ها حدود 260 درجه می باشد که مشکلی برای تنسایل اولیه آن بوجود نمی آورد.

کاربری سیم بکسل گالوانیزه گرم

در صنایع بصورت محدود و در شرایط خاصی که با درجه خوردگی بالایی روبرو باشیم گاهی از سیم بکسل گالوانیزه گرم نیز استفاده می شود. سیم بکسل گالوانیزه گرم به رنگ نقره ای که رنگ آن به ماتی می گراید عرضه می شود که دقیقا از همان عنصر فلزی فعال روی بکار رفته در فرایند گالوانیزه سرد نیز در مورد گالوانیزه گرم اما با ضخامت لایه ای بالاتر و عمقی تر استفاده می شود. فرایند آبکاری گالوانیزه گرم سیم بکسل ها در دمای تقریبی 600 درجه سانتی گراد صورت می پذیرد که در این دما فلز روی نه تنها بر روی لایه سطحی بیرونی مفتول سیم بکسل قرار گرفته بلکه به داخل سطح نیز نفوذ پیدا می کند. از این رو مقاومت محیطی سیم بکسل گالوانیزه گرم در برابر زنگ زدگی و اکسید شدن به مراتب بالاتر از سیم بکسل گالوانیزه سرد می باشد. با توجه به قیمت بالاتر زنگ و فرایند پیچیده تری که دارد قیمت سیم بکسل گالوانیزه گرم بالاتر از گالوانیزه سرد می باشد. تنها مشکلی که در مورد سیم بکسل گالوانیزه گرم وجود دارد این است که با توجه به دمای بالای آبکاری گالوانیزه گرم که تا حدودی نزدیک به دمای بالای عملیات سخت کاری فلزات در فرایند افزایش تنسایل و سختی سطحی سیم بکسل ها صورت می پذیرد می باشد که در مواردی می تواند سبب افت تنسایل پس از فرایند آبکاری گالوانیزه گرم گردد.

"

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۰۲ ، ۱۵:۱۲
علیرضا زاهدی